پس چرا می گویند مجوز دارد؟

توی کانالای ماهواره ای خیلی قرصای تقویت جنسی و درمان زود انزالی رو معرفی میکنن و در آخر میگن که مورد تایید وزارت بهداشت ایرانه. آیا راست میگن که مورد تاییده یا نه؟اصلا وزارت بهداشت چه قرص و داروهای رو دراین زمینه تایید کرده؟

پاسخ دکتر شکیب:

یک سوء تفاهم هست که سودجوها دقیقا از همون سوء استفاده میکنن.

فرض کنین شما میخواین یک مکمل دارویی وارد کنین، مثلا یک مکمل کلسیم. میرین و مراحل قانونی رو طی می کنین و وزارت بهداشت بهتون مجوز میده و دارو رو وارد می کنین. تا اینجا همه چیز قانونیه. دارو رو هم در داروخانه ها پخش می کنین. خب حالا چجوری باید بفروشه؟

اگر آدم سودجو و بی وجدانی باشین، میرین تو شبکه های ماهواره ای تبلیغات می کنین که این دارو، قد شما رو بلند می کنه و وزارت بهداشت هم بهش مجوز داده!

مکمل ها در حوزه روابط جنسی و زناشویی هم همینن. یک کسی دارویی وارد کرده که مثل ویاگراست. مجوز وزارت بهداشت هم داره. اما وزارت بهداشت که ذیگه نظارتی رو تبلیغات ماهواره ای نداره‌. پس اون وارد کننده هم چون میدونه مشکلات مردمو، میاد هزار جور ادعای دروغ تو تبلیغات ماهواره ایش میگذاره.

مثلا میگه این دارو معجزه است برای رفع زودانزالی و بزرگ کردن آلت مردان! کی به کیه؟ دارو، البته مجوز هم از وزارت بهداشت داره!

برچسب ها: زودانزالی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید